Een toegangsregel voor verbindingsbussen bewerken

Zo bewerkt u een toegangsregel voor verbindingsbussen:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Security ControlsApparaatcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Toegangsinstellingen, klikt u op de knop Verbindingsbussen.

Het geopende venster toont toegangsregels voor alle verbindingsbussen die zijn opgenomen in de onderdeelclassificatie Apparaatcontrole.

4. Selecteer de toegangsregel die u wilt bewerken.
  5. Selecteer in de kolom Toegang of u al dan niet toegang tot de verbindingsbus wilt toestaan: Toestaan of Blokkeren.
  6. Sla uw wijzigingen op.